Voordelige reisverzekering berekenen

Ga voor onze zonnige reisverzekering. Die is namelijk zeer voordelig. Vakanties én weekendjes weg zijn verzekerd. Doorlopend! Bereken je premie in een paar klikken. Join Besured. Samen gaan we elke dag voor een b‘tje beter.

 1. Premie
 2. Gegevens
 3. Vragen
 4. Controle
 5. Bevestiging

Jouw reisverzekering

 • Het is op dit moment niet mogelijk om jouw premie te berekenen.

Totaal per maand -,--

Partner

Staat je partner bij de gemeente ingeschreven op jouw adres? Dan kun je jouw partner meeverzekeren.

Kinderen tot 24 jaar

Ongetrouwde kinderen die thuis wonen of die voor een voltijdstudie uitwonend zijn, kun je tot 24 jaar meeverzekeren. Hieronder vallen ook adoptie-, pleeg- en stiefkinderen.

Extra kosten

Met onze dekking ‘Extra kosten’ ben je onder andere verzekerd voor de kosten voor het af- of onderbreken van je reis, vervoer bij overlijden, vervoer op medische indicatie en vergoeding bij opsporing, redding en berging.

Bagage

Met onze dekking ‘Bagage’ ben je verzekerd voor verlies, diefstal of beschadiging van bagage. Denk aan handbagage, horloges, (zonne)brillen, sieraden, laptops, mobiele telefoons en kleding. Er geldt een eigen risico van 100 euro.

Annulering

U krijgt maximaal € 1.500 per reis vergoed bij het vooraf afbreken of tussentijds onderbreken wanneer:

 • Een familielid of vriend onverwacht ernstig ziek wordt;
 • Een familielid of vriend een ernstig ongeval krijgt of overlijdt;
 • U zelf werkloos raakt, gaat scheiden of vlak voor uw reis een huis koopt.

Europadekking

Inbegrepen is onze Europadekking. Hieronder valt heel Europa, maar ook niet-Europese landen: Marokko, Turkije, Algerije, Libië, Egypte, Israël, Libanon en Syrië. Geldt er een negatief reisadvies voor een land? Dan is er geen dekking.

Pechhulp

Met onze module ‘Pechhulp’ ben je verzekerd voor eenvoudige reparaties langs de weg, vervangend vervoer, maar ook de terugkeer van het voertuig naar Nederland. Dit kan zijn met je eigen auto, of een auto die je van een bekende in Nederland hebt geleend.

Wintersport

Ga je voor onze module ‘Wintersport’? Dan ben je verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging van je wintersportspullen. Maar ook voor: extra reis- en verblijfskosten tijdens je wintersportvakantie, vervoer op medische indicatie, opsporing, redding en berging.

Werelddekking

Met deze dekking ben je overal ter wereld verzekerd. Met uitzondering van landen waarvoor een negatief reisadvies geldt.

Medische kosten

Zorgkosten in het buitenland kunnen duurder zijn dan in Nederland. Met onze module ‘Medische kosten’ ben je verzekerd voor noodzakelijke en spoedeisende medische kosten in het buitenland die niet vergoed worden vanuit jouw basiszorgverzekering.

Daarom een b’tje beter

 • Beter, die lage premie
 • Behulpzaam ten top
 • Bomen planten voor minder CO₂

Trees for all

Verandering creëer je met elkaar. Join Besured, wij planten bomen met Trees for All. Zo verkleinen we samen onze CO₂-voetafdruk. Jij ziet toch ook liever bomen naast de weg, dan beren erop?