Voordelige autoverzekering berekenen

Ga voor onze autoverzekering. Dan gaan wij voor elke dag een b’tje beter. Samen! Bereken je premie en vraag 'm aan. In een paar klikken ben je klaar.

  1. Basisgegevens
  2. Premie
  3. Gegevens
  4. Vragen
  5. Controle
  6. Bevestiging

Automodel opzoeken

Schadevrije jaren

Check de actuele polis van je huidige autoverzekering voor jouw schadevrije jaren. Schadevrije jaren bouw je op als een auto op jouw naam verzekerd is. Voor ieder jaar dat je geen schade claimt, krijg je een schadevrij jaar erbij! Hiermee krijg je korting op je autopremie. Goed om te weten: een bonus-malus trede is niet hetzelfde als schadevrije jaren. En: je kunt jouw schadevrije jaren maar bij één verzekeraar tegelijk inzetten.

Heb je hiervoor een leaseauto gereden? Bel ons even op 078 611 81 13. Dan checken we supersnel of je de leasejaren in gebruik kunt nemen. Tweede auto verzekeren? Ook dan helpen we je graag telefonisch.

Alarmklasse

Klasse 1

Een goedgekeurde startonderbreker.

Klasse 2

Een goedgekeurde startonderbreker, aangevuld met inbraakdetectie en alarmering.

Klasse 3

Een goedgekeurde startonderbreker, driedubbele detectie en alarmering met omtrek-, interieur- en hellingshoekdetectie en voorzien van akoestische- en optische signalering.

Klasse 4/5

Een goedgekeurde startonderbreker, driedubbele detectie en alarmering met omtrek-, interieur- en hellingshoekdetectie en voorzien van akoestische- en optische signalering. Dit alles aangevuld met een voertuigvolgsysteem (gekoppeld aan een meldkamer) en extra startonderbreker.

Daarom een b’tje beter

  • Beter, die lage premie
  • Behulpzaam ten top
  • Bomen planten voor minder CO₂

Trees for all

Verandering creëer je met elkaar. Join Besured, wij planten bomen met Trees for All. Zo verkleinen we samen onze CO₂-voetafdruk. Jij ziet toch ook liever bomen naast de weg, dan beren erop?